ЗАСТОСУВАННЯ ГІС-ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ БАЗИ ГЕОПРОСТОРОВИХ ДАНИХ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ УКРАЇНИ
1. Сінгуцький О. В. Державна підтримка туризму в Україні: перешкоди та передумови розвитку. Механізми державного управління. 2019. № 6. Т. 30(69). С. 71−76. DOI: https://doi.org/10.32838/2663-6468/2019.6/13.
2. Рубіш М. А., Чорій М. В., Зеленська Л. В. Гастрономічний туризм як засіб активізації туристичних дестинацій. Науковий вісник Мукачівського державного університету. Серія Економіка. 2020. Вип. 1 (13). C. 61–66. DOI: 10.31339/2313-8114-2020-1(13), 61–66.
3. Кукліна Т. С. Гастрономiя як вид міжнародного туризму. Тиждень науки: зб. тез доп. наук.-практ. конф., Запоріжжя, 18–12 квітня 2016 р. Запоріжжя: ЗНТУ, 2016. С. 296-297. URL: https://zp.edu.ua/uploads/conference/2016/TN2016_T3.pdf.
4. Лепетюк В. Б. Продукти ГІС-технологій для підвищення туристичної привабливості дестинації (на прикладі Чернігівської області), ISTCGCAP. 2020. Вип. 92, № 92. С. 55−67. DOI: https://doi.org/10.23939/istcgcap2020.92.055.
5. Добролюбова М. В. Програмування баз даних: конспект лекцій / відп. ред. Богомазов, С. А. Київ: КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. 275 с.
6. Minasse, M. H. S. G. G. Turismo Gastronômico como objeto de pesquisa: análise das publicações em periódicos brasileiros. RBTUR, 2020. São Paulo, 14 (1), p. 92-111, URL: https://rbtur.org.br/rbtur/article/view/1669.
7. Корнілова В. В., Корнілова Н. В. Сучасні тенденції розвиту гастрономічного туризму. Ефективна економіка. 2018. № 2. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/kornilova.htm.
8. Global Report of Food tourism Madrid. World Tourism Organization (UNWTO). 2012. p. 63.
9. Басюк Д. І. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в Україні. Наукові праці НУХТ. 2012. № 45. C. 128–132. URL: http://dspace.nuft.edu.ua/bitstream/123456789/1254/1/INNOVATIVE%20DEVELOPMENT%20DELICACY%20TOURISM%20IN%20UKRAINE.pdf.
10. Світличний О. О., Плотницький С. В. Основи геоінформатики: навч. посібн. / за заг. ред. О.О. Світличного. Суми: ВТД «Університетська книга», 2006. С. 17–18.
11. Мельник А. В. Впровадження та вдосконалення геоінформаційних технологій у туристичній діяльності. Науковий вісник УжНУ. 2009. Серія «Економіка». Вип. 28. С. 43–44.
12. Закон України про національну інфраструктуру геопросторових даних від 20.08.2021 № 1657-IX від 15.07.2021. Відомості Верховної ради України. 2020. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/554-20 (дата звернення 3.08.2022).
13. Закон України про туризм від 15.09.1995. Дата оновлення 14.07.2020. Відомості Верховної Ради України, 1995. № 31, ст.24 URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/324/95-%D0%B2%D1%80 (дата звернення 3.08.2022).
14. Функції картографічних технологій у роботі туристичної ГІС з просторового аналізу. URL: https://pidru4niki.com/70832/turizm/funktsiyi_kartografichnih_tehnologiy_roboti_turistichnoyi_gis_prostorovogo_analizu.
15. М’якшило О. М. Моделювання баз даних засобами CASE-технології ERWIN: Консп. Лекцій. Київ: НУХТ, 2008. 60 с.
16. Створення концептуальних моделей. URL: https://studfile.net/preview/5093111/page:3/.
17. Етапи проектування баз даних. URL: https://wiki.cuspu.edu.ua/index.php.
18. Омельницька В. О. Сутність та класифікація видів гастрономічного туризму. Приазовський економічний вісник. 2018. № 1 (6). С.15–20. URL: http://pev.kpu.zp.ua/journals/2018/1_06_uk/5.pdf.
19. Расулова А. М. Потенціал ресторанного бізнесу у розвитку гастрономічного туризму України. Економіка та держава. 2015. № 5. С. 78–83. URL: http://www.economy.in.ua/pdf/5_2015/18.pdf.
20. Кукліна Т. С. Гастрономічний туризм на туристичному ринку України: мат. міжн. наук.-практ. конф. «Современные направления теоретических и прикладных исследований – 2013», 19-30 бер. 2013 р. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/kuklina.htm.
21. Зацерковний В. І., Оберемок Н. В., Кун Ю. В. Застосування геоінформаційних систем та геоінформаційних технологій у дослідженні ландшафтів. Управління розвитком складних систем. 2018. № 34. С. 92−103. URL: http://urss.knuba.edu.ua/files/zbirnyk-34/15.pdf.
22. Данченко О. Б., Бедрій Д. І., Семко О. В. Огляд інформаційних технологій управління бізнес-процесами в організаціях. Управління розвитком складних систем. 2020. № 44. С. 20−26. DOI: dx.doi.org\10.32347/2412-9933.2020.44.20-26.
23. Мартинюк У. А., Яхно Т. П. Перспективні напрями розвитку гастротуризму в Україні. Соціально-гуманітарний вісник. 2019. Вип. 29-30. С.89−91. URL: https://archer.chnu.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/3016/1/%D0%A1%D0%BE%D1%86-%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%20%D0%B2%D1%96%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20Vypusk-29-30.pdf.
1. Singutsky, O. (2019). State support for tourism in Ukraine: obstacles and prerequisites for development. Mechanisms of state administration, 6, 30 (69), 71–76. DOI: https://doi.org/10.32838/2663-6468/2019.6/13.
2. Rubish, M., Chorii, M., Zelenska, L. (2020). Gastronomic tourism as a means of revitalizing tourist destinations. Scientific Bulletin of Mukachevo State University. Economy series, 1 (13), 61-66. DOI: 10.31339/2313-8114-2020-1(13)-61-66.
3. Kuklina, T. (2016). A gastronomy as a form of international tourism. Science week. Coll. theses add. science and practice conference, Zaporizhzhia, april 18–12, Zaporizhzhia, Ukraine, pp. 296–297. URL: https://zp.edu.ua/uploads/conference/2016/TN2016_T3.pdf.
4. Lepetiuk, V. (2020). The GIS technologies` products for increasing the tourist attractiveness of the destination (on the example of Chernigiv region). ISTCGCAP, 92, 55-67. DOI: https://doi.org/10.23939/istcgcap2020.92.055.
5. Dobrolyubova, M. (2021). Database programming: lecture notes. Ihor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute, 275.
6. Minasse, M. H. S. G. G. (2020). Turismo Gastronômico como objeto de pesquisa: análise das publicações em periódicos brasileiros. RBTUR, 14(1), 92–111, URL: https://rbtur.org.br/rbtur/article/view/1669.
7. Kornilova, V., Kornilova, N. (2018). Modern trends in the development of gastronomic tourism. Efficient economy, 2. URL: https://tourlib.net/statti_ukr/kornilova.htm.
8. Global Report of Food tourism Madrid. (2012). World Tourism Organization (UNWTO), 63.
9. Basyuk, D. (2012). Innovative development of gastronomic tourism in Ukraine. Scientific works of the NUHT, 45, 128–132. URL: http://dspace.nuft.edu.ua/bitstream/123456789/1254/1/INNOVATIVE%20DEVELOPMENT%20DELICACY%20TOURISM%20IN%20UKRAINE.pdf.
10. Svitlichnyi, O., Plotnytskyi, S. (2006). Fundamentals of geoinformatics: teaching. Manual. Sumy, Ukraine, 17–18.
11. Melnyk, A. (2009). Introduction and improvement of geoinformation technologies in tourist activities. Scientific Bulletin of the Uzhhorod National University. Series "Economics", 28, 43-44.
12. Law of Ukraine on National Infrastructure of Geospatial Data dated August 20, 2021. (2021). No. 1657-IX dated July 15, 2021. Information of the Verkhovna Rada of Ukraine, URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/554-20.
13. Law of Ukraine on Tourism dated September 15, 1995. (1995). Update date 07/14/2020. Bulletin of the Verkhovna Rada of Ukraine. No. 31, Article 24, URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/324/95-%D0%B2%D1%80.
14. Functions of cartographic technologies in the work of tourist GIS on spatial analysis. (20210. URL: https://pidru4niki.com/70832/turizm/funktsiyi_kartografichnih_tehnologiy_roboti_turistichnoyi_gis_prostorovogo_analizu.
15. Myakshilo, O. (2008). Modeling of databases using CASE technology ERWIN: Synop. of lectures, Kyiv, 60.
16. Creation of conceptual models. (2022). URL: https://studfile.net/preview/5093111/page:3/.
17. Database design stages. (2022). URL: https://wiki.cuspu.edu.ua/index.php.
18. Omelnytska, V. (2018). The essence and classification of types of gastronomic tourism. Priazov Economic bulletin, 1(6), 15-20. URL: http://pev.kpu.zp.ua/journals/2018/1_06_uk/5.pdf.
19. Rasulova, A. (2015). The potential of the restaurant business in the development of gastronomic tourism in Ukraine. Economy and the state, 5, 78-83. URL: http://www.economy.in.ua/pdf/5_2015/18.pdf.
20. Kuklina, T. (2013). Gastronomic tourism on the tourist market of Ukraine. Proceeding of international science and practice conf. Modern directions of theoretical and applied research, March 19-30, URL: https://tourlib.net/statti_ukr/kuklina.htm.
21. Zatserkovnyi, V., Oberemok, N., Kuhn, Y. (2018). Application of geoinformation systems and geoinformation technologies in landscape research. Management of development of complex systems, 34, 92–103. URL: http://urss.knuba.edu.ua/files/zbirnyk-34/15.pdf.
22. Danchenko, O., Bedriy, D., Semko, O. (2020). Overview of information technology management of business processes in organizations. Management of development of complex systems, 44, 20–26. DOI: dx.doi.org\10.32347/2412-9933.2020.44.20-26.
23. Martynyuk U., Yakhno T. (2019). Prospective directions for the development of gastrotourism in Ukraine. Social and humanitarian bulletin, V.29-30, pp. 89-91.
URL: https://archer.chnu.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/3016/1/%D0%A1%D0%BE%D1%86-%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%20%D0%B2%D1%96%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BA%20Vypusk-29-30.pdf.